Home

Welkom bij juwelier Verto in Veldhoven!

De naam Verto is afgeleid van de namen René Verhoeven, afkomstig uit Oisterwijk en André Toonders, afkomstig uit Veldhoven, waar we tevens gevestigd zijn. Beiden zijn gediplomeerd goudsmid en hebben hun studie genoten in Antwerpen.

Omdat we elk onze specialiteit hebben ontwikkeld en deze naadloos in elkaar laten overvloeien, zijn we tot bijna alles in staat. Of het nu herstellen is van sieraden en horloges, of het ontwerpen en vervaardigen van een nieuw juweel. Waaronder natuurlijk trouwringen, relatiegeschenken, as-sieraden en het vermaken van oude sieraden. Dit met gebruik van de allernieuwste 3D technieken, met 3D printmachines en 3D CAD programma's. D.m.v. de 3D-techniek kunnen we ook erg veel maken met een vingerafdruk. Een hit van dit moment is bijvoorbeeld de korte fijne colliers met letters/symbolen.

Maar ook graveren, stenen zetten en batterijen vervangen evt. met waterdichttest. (Taxeren deden we voorheen ook, maar dit is dusdanig tijdrovend, dat we besloten hebben dit niet meer uit te voeren.) Dit doen we inpandig, snel en vakkundig.  Om u alle aandacht te kunnen geven, is ons winkelteam versterkt door drie dames, genaamd Anita, Linda en Shauni. De werkplaats is versterkt door Rhodé en Roger, met elk hun specialiteiten. Of het nu gaat om een kleine of grote aankoop, we zijn pas tevreden als u tevreden naar huis keert. Ons bedrijf is aangesloten bij NJU (Nederlandse Juweliers Unie). Iedere klant, vraag of dienst is anders en zal dan ook discreet behandeld worden. Heeft u nog vragen, mail of bel ons, of kom eens een kijkje nemen in onze winkel. U bent van harte welkom!

 

Webshop: tijdelijk uit de lucht, bel of mail ons aub bij vragen

openingstijden: vakantie/gesloten van 23 juli - 6 augustus 2018

 

dinsdag     10:00-18:00 

woensdag  10:00-18:00 

donderdag 10:00-18:00

vrijdag      10:00-18:00

zaterdag    10:00-17:00

link: www.minioro.com

link Kromstraat: www.echtveldhovenz.nl

link: www.eindhoven-mkb.nl/juweliersartikelen